Internationaal

Home Instead Thuisservice is als master franchisenemer een zelfstandig onderdeel van het wereldwijde franchisenetwerk van Home Instead. En maakt gebruik van de wereldwijd ontwikkelde kennis en ervaring op het gebied van dienstverlening aan senioren.

Home Instead is in 1995 als familiebedrijf opgericht door Paul & Lori Hogan in Omaha in de Verenigde Staten. De organisatie is sinds die tijd uitgegroeid tot een wereldwijde franchiseorganisatie die met meer dan 1.200 zelfstandige thuisservice-ondernemingen en circa 90.000 CAREGivers actief is in 14 landen.

Alle franchisenemers zijn zelfstandige ondernemingen in onafhankelijk eigendom. De franchisenemers in de VS vallen rechtstreeks onder het hoofdkantoor. Buiten de VS vallen alle franchisenemers per land onder één master franchisenemer. In Nederland is de franchisenemer Home Instead Nederland.

Wereldwijd werkt Home Instead op het gebied van kennisontwikkeling bij begeleiding van Alzheimer/dementie intensief samen met Alzheimer’s Disease International. Home Instead is naast een member of the Global Health and Healthcare Partnership Community ook actief lid van het World Economic Forum.