Aanvullende ondersteuning en zorg

Home Instead Thuisservice biedt aanvullende zorg en dienstverlening die bijdraagt aan het welzijn en de kwaliteit van leven van zowel senioren als mantelzorgers. De situatie waarin behoefte is aan aanvullende ondersteuning, zoals nachtzorg, kan heel verschillend zijn. Maar het gaat bijna altijd om situaties waarbij standaard begeleiding en thuiszorg niet meer toereikend of flexibel genoeg is.

Aanvullende mantelzorgondersteuning

Wanneer de reguliere thuiszorg niet meer toereikend is, is aanvullende zorg thuis nodig. Dit komt voor in situaties dat er net iets meer nodig is om een mantelzorger te ondersteunen of bij de thuiszorg extra bij te springen. Wij bieden extra ondersteuning zodat zowel de reguliere zorgverlener als de mantelzorger hun eigen rol kunnen behouden.

Wonen, welzijn en zorg

Daarnaast bieden we ook aanvullende ondersteuning binnen verzorgings- en verpleeghuizen en in seniorencomplexen. Home Instead versterkt het zorgconcept van uw zorgorganisatie als woongroep met het principe dat bewoners en familieleden naar eigen keuze gebruik kunnen maken van een integraal pakket ondersteunende diensten. Hierbij staan persoonlijke aandacht, vertrouwen en een betekenisvol leven naar eigen wens centraal. Wij hebben aandacht voor het scheiden van wonen, welzijn en zorg.
Home Instead draagt bij aan het behoud van de onafhankelijkheid van een doelgroep die nog lang mee wil en mee kan. Een andere kijk op ouder worden waar we bijdragen aan het welzijn en het leefplezier van senioren.

Lees meer in onze onesheeter 'Intramurale zorg'

Bij ons gaat het om u

Of u nu op zoek bent naar mantelzorgondersteuning thuis, omdat u op vakantie gaat of tijd voor uzelf nodig heeft, of naar aanvullende zorg binnen een zorgorganisatie of woongroep: bij ons gaat het om u! De persoonlijke relatie tussen senior, mantelzorger en betrokken naasten én CAREGiver is het hart van onze dienstverlening. Een vaste CAREGiver(s) voor iedere bewoner, een persoonlijke klik en een respectvolle benadering zorgt voor de best mogelijke ondersteuning.

Uw persoonlijke wensen, vragen en behoeften zijn leidend bij de vormgeving van onze aanvullende zorg en ondersteuning. Wilt u meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.