Opnieuw een 9,3 op Zorgkaart Nederland!

Terug naar overzicht

Opnieuw een 9,3 als gemiddeld cijfer op Zorgkaart Nederland, gebaseerd op bijna 1200 waarderingen! Een persoonlijke klantbeleving dat is waar het om draait!

Zowel CAREGivers als lokale Supportteams worden ervaren als betrouwbaar, punctueel en oprecht geïnteresseerd. Mantelzorgers zien de toegevoegde waarde van de zorg thuis voor hun naasten en geven aan een stukje ruimte terug te krijgen. Het bewijs dat thuiszorg écht anders kan! 

Zorgkaart Nederland is een objectief platform die je helpt bij het vinden van de beste en meest passende zorg voor jezelf of een dierbare. Een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Zorgkaart Nederland biedt een veilige online omgeving voor zowel zorgvrager als zorgverlener met als doel om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Een uitgangspunt dat wij als Home Instead meer dan toejuichen.

Het continu groeiende aantal waarderingen laat zien dat de vraag groot is en blijft.

Zowel zorgvragers als zorgpartners weten ons te vinden. Iedere waardering geeft ons een unieke inkijk in de klantbeleving. Ze helpen ons om nog beter in te spelen op de klantwens. Vandaag en in de toekomst. 

Speciale dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om een waardering achter te laten. Dankzij jullie waardevolle feedback kunnen wij ons blijven inzetten om de wereld van morgen nog mooier te maken.

Benieuwd naar de meest recente waarderingen? Hier zijn er een aantal die eruit springen:

“Wij zijn erg tevreden over de zorg die geboden wordt. Een aantal keren per week komt de CAREGiver bij mijn oom. De CAREGiver houdt goed in de gaten hoe het met mijn oom gaat en rapporteert in een speciale app zodat ik dit thuis kan lezen. De CAREGiver weet waar op gelet moet worden, ook wat de gezondheid betreft. Ze is professioneel en nauwkeurig. Met alle vertrouwen geef ik de zorg een moment over. Kleine klusjes doet ze samen met mijn oom of zijn voor mij weer een taak minder. Denk aan huishoudelijke taken of het klaarzetten van de maaltijd. De CAREGiver zoekt naar activiteiten die mijn oom waardeert zoals samen puzzelen. Kortom, gouden mensen, voor zowel de zorgvrager als de mantelzorger!”
Waardering voor Home Instead Thuisservice West-Brabant-Oost 

“Home Instead denkt mee in de situatie die er is en passen hun zorg daarop aan. Het team heeft korte lijnen met elkaar, met ons als familie en met evt andere hulpverleners (bij ons casemanager dementie) en komen met alle betrokkenen tot realistische handvatten. De zorg van Home Instead heeft ons veel gemoedsrust en ademruimte gegeven. Ik beveel ze eenieder aan. Waar de zorg voor mijn oma intensiever werd was Home Instead de oplossing die het mogelijk maakte dat wij die zorg konden leveren, dat heeft voor ons een groot verschil gemaakt. Bedankt!”
Waardering voor Home Instead Thuisservice Rotterdam 

“Wij als echtgenoot en dochters hebben ervaren dat tussen de CAREGivers van Home Instead en de zorgvraagster met diagnose alzheimer een hele goede match is ontstaan. Dit heeft geleid tot een muzikale openbaring. Samen zingen en pianospelen. Dit bracht vrolijkheid en verbondenheid. Zowel de CAREGivers als de klantcoördinator waren zeer betrokken bij het welzijn van ons gezin.”
Waardering voor Home Instead Thuisservice Apeldoorn e.o.

“De liefdevolle, hartelijke en positief ingestelde zorgverleners zijn super goed gekoppeld aan de klant, mijn tante. Normaal gesproken moest ze geholpen worden met het aandoen van haar laarsjes. Als de CAREGivers kwamen zat tante zat al klaar, met haar laarsjes aan om gezellig op stap te gaan. Ze keek altijd erg uit naar hun komst. Bij het noemen van de namen begonnen haar ogen te glimmen van plezier. Na het bezoek sliep tante altijd als een roosje.”
Waardering voor Home Instead Thuisservice Liemers e.o.